ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στόχος της κλινικής μας η υψηλής ποιότητας παροχή ιατρικών υπηρεσιών για την δημιουργία σχέσεων διαρκείας μέσα στον χρόνο. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο λειτουργούμε εμπνεόμενοι από τις εξής αρχές και ιδανικά: ειλικρίνια, υπευθυνότητα, ικανότητα, σεβασμός και εμπάθεια.
Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010, έτος κατά τη διάρκεια του οποίου γεννήθηκε η πρώτη εξειδικευμένη κλινική στις Κυκλάδες για την παροχή της θεραπείας της αιμοκάθαρσης σε νεφροπαθείς.
Το ιδιωτικό κέντρο αιμοκάθαρσης εξυπηρετεί τις ανάγκες των μόνιμων νεφροπαθών του νησιού καθώς και όλων των τουριστών Ελλήνων και αλλοδαπών που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια και επιθυμούν να χαλαρώσουν μερικές ημέρες σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου.
Σκοπός της κλινικής μας είναι να γίνουμε ένα κέντρο Πρότυπο για την αιμοκάθαρση. Φιλοδοξία μας να γίνουμε ένα κέντρο σημείο αναφοράς της ποιότητας των υπηρεσιών μας για τους ασθενείς μας.
Σε ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας, οι ιατροί, το νοσηλευτικό και το βοηθητικό προσωπικό ανταγωνίζονται το ταλέντο και την αφοσίωση και καθημερινά επιβεβαιώνουν την ποιότητα στην ιατρική βοήθεια και στην σχέση μεταξύ ασθενούς και ιατρού, η οποία παραμένει σταθερή μέσα στον χρόνο.
Το κλίμα επιστοσύνης, ο ενεργός ρόλος του ασθενούς και η συνεργασία όλης της ιατρικής μας ομάδας συμπληρώνουν το προφίλ της κλινικής.
Pyrgos, Santorini 84700, Greece
Tel.: +30-22860-27107-27108, Fax: +30-22860-25618
info@santorinirenal.gr
© 2019 . All rights reserved.   |   Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion