ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΟΥ!Για τις διακοπές σας επιλέξτε το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης που βρίσκεται στο κέντρο του Αιγαίου και θα ζήσετε το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου... 
 
Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης είναι μια μοντέρνα εγκατάσταση τελευταίας τεχνολογίας που βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά από την πόλη του νησιού τα Φηρά...
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Στόχος της κλινικής μας η υψηλής ποιότητας παροχή ιατρικών υπηρεσιών για την δημιουργία σχέσεων διαρκείας μέσα στον χρόνο. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο λειτουργούμε εμπνεόμενοι από τις εξής αρχές και ιδανικά: ειλικρίνια, υπευθυνότητα, ικανότητα, σεβασμός και εμπάθεια.
Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010, έτος κατά τη διάρκεια του οποίου γεννήθηκε η πρώτη εξειδικευμένη κλινική στις Κυκλάδες για την παροχή της θεραπείας της αιμοκάθαρσης σε νεφροπαθείς.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΚΤΙΡΙΟ
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ
ΣΟΥΙΤΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΓΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΟ
ON LINE ΑΙΜΟΔΙΗΘΗΣΗ
HIGH KAI LOW FLUX ΦΙΛΤΡΑ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΝΗΨΗΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ STANDARD ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 4.000Τ.Μ.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
 
ΚΤΙΡΙΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Διαβεβαιώνουμε τους ασθενείς μας για την πλέον κατάλληλη ιατρική βοήθεια και θεραπεία. Το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι απολύτως εξειδικευμένο και κατευθύνεται από τον καταξιωμένους νεφρολόγους με χρόνια εμπειρία στην νεφρολογία για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση κάθε περιστατικού ξεχωριστά και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς που κάθε φορά παρουσιάζονται.
Επιπλέον η κλινική μας έχει άμεση συνεργασία με τις εξής ιατρικές ειδικότητες: Παθολόγου και Καρδιολόγου που ανά πάσα στιγμή βρίσκονται στη διάθεση των ασθενών μας.
Τέλος το ιατρικό προσωπικό της κλινικής μας παρακολουθεί επίσης και την κατάσταση της υγείας όλων των ασθενών οι οποίοι ενδέχεται να παρουσιάσουν μελλοντικά το πρόβλημα της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Όλοι όσοι μας εμπιστεύονται και κατά συνέπεια επισκέπτονται το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης, αγκαλιάζονται με σεβασμό από το κέντρο μας χωρίς να αποτελούν σε καμία περίπτωση αντικείμενο εκμετάλλευσης ή μη κατάλληλης μεταχείρισης λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται..
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το νησί της Σαντορίνης είναι ο τρίτος προτιμώμενος προορισμός διακοπών παγκοσμίως.
Το νησί καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Αιγαίου είναι επίσης γνωστό για το πιό ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου.
Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης βρίσκεται σε έναν λόφο κοντά στο χωριό Πύργος και επωφελείται από μία πανοραμική θέα ολόκληρου του νησιού.
Η τοποθεσία είναι στρατηγικά επιλεγμένη αφού βρίσκεται 2χμ από το αεροδρόμιο και 1χμ από την χώρα του νησιού τα Φηρά. Ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην διάθεση των φιλοξενουμένων της κλινικής.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Pyrgos, Santorini 84700, Greece
Tel.: +30-22860-27107-27108, Fax: +30-22860-25618
info@santorinirenal.gr
© 2019 . All rights reserved.   |   Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion